Starptautiskā jaunatnes politika Latvijā

         Ar prieku paziņojam, ka mūsu ilggadējā sadarbība ar Izglītības un Zinātnes ministriju un Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūru turpinās – šogad ar nacionāla mēroga projektu “Starptautiskā jaunatnes politika LV”.
         Projekts tiek īstenots ikgadējā jaunatnes politikas valsts budžeta ietvaros un tam uz diviem gadiem paredzēti vairāk kā 12000 EUR, kas palīdzēs biedrībai attīstīt jau piedāvātās programmas caur funkcionālajām vienībām un Eiropas Klubiem. Projekta ietvaros plānojam paplašināt biroja darbinieku pienākumus un skaitu, atjaunot un izveidot jaunus vadības un biedru komunikācijas kanālus un labiekārtot biedru iesaistes platformas biedrībā, tostarp izveidot viegli saprotamu brīvprātīgā darba uzskaites sistēmu.
         Projektā ir daudzas aktivitātes, tostarp ikgadējās biedru apmācības “CAP”, Eiropas Klubu metodisko materiālu izstrāde, ANO JDP starptautiskie komandējumi, delegāta atlase, JEF starptautiskie komandējumi un vairākas balsta aktivitātes, kuras mērķētas uz sistēmisku darbu ar jaunatni un biedrības attīstību.
         
Lai sekotu līdzi projekta jaunumiem, pievienojies mums kā biedrs vai seko līdzi sociālajos tīklos @klubsmaja

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam ietvaros.