Kopsapulces ’21 intervijas

Gatavojoties Kopsapulcei ’21, intervējām mūsu esošos valdes locekļus un Klubs “Māja” biedrus.  Kas viņiem sakāms? Klikšķini zemāk un uzzini!

Benita Ozola

"Es ļoti nevaru sagaidīt atkal tikšanos. Satikt biedrus, vecbiedrus, visus Hausa draugus un protams, manu mīļo valdi. Vēlos, lai jaunieši iedvesmojas no valdes izdarītajiem darbiem un redz potenciālu turpmākajai komandai."

Rūdolfs Podzis

"Es novēlu biedrībai turpināt augt un augt! Ir tāds prieks redzēt to visu progresu, kas pa šo laiku, kamēr esmu darbojies biedrībā, ir bijis."

Jēkabs Dzenītis

"Darbs valdē man iemācija ļoti daudz par mani, par jauniešiem un par to, kā vadīt un deleģēt pienākumus. Svarīgi ir uzticēties citiem un ļaut mazāk pieredzējušiem darīt sarežģītās un interesantās lietas. :)"

Marats Abdullajevs

"Piederības sajūta, esot komandā, ir kaut kas, ko neaizmirsīšu – kopā bijām gan priekos, gan bēdās, gan enerģijas pilni, gan noguruši. Bieži vien sanāca pat tā, ka komandu redzēju biežāk par savu ģimeni! Es par šo faktu nesūdzos, es izbaudīju katru brīdī, ko pavadīju kopā ar savu komandu – savu otro ģimeni"

Keita Dīcmane

"“Neviens cilvēks nav vientuļa sala” kā teicis angļu literāts Džons Donne. Šis citāts ļoti attiecās uz darbību biedrībā un projektos. Komunikācija un savstarpēja sapratne ir atslēga."

Patrīcija Gudina

"Manuprāt, kopsapulce ir svarīgākais un svinīgākais pasākums visā gadā. Tā ir diena, kad katrs biedrs var ne tikai ietekmēt biedrības turpmāko darbību, bet arī izjust demokrātiju un to, kā ir balsot. Tā ir diena, kad visi biedri, ja to neietekmē pandēmija, var tikties vienuviet un sapazīties, sadraudzēties."

Sintija Beitāne

"Formāli neformāli – vārdu salikums, kas lieliski īsumā paskaidro biedrību. Zināšanas, pieredze, kontakti, iespējas izpausties, jaunas tuvas draudzības. Es domāju, ka sīkāk man vairs nav nepieciešams paskaidrot. :)"

Rihards Irbe

"Klubs "Māja" tiek gaidīti visi! Sākumā var likties bailīgi, iespējams, bet ar laiku Tu sapratīsi, ka te visi apkārtējie cilvēki ir līdzīgi domājoši un ar lielu vēlmi darboties! Iespējas ir ļoti daudz, viss kas ir nepieciešams ir ticība sev un vēlme iesaistīties un līdzdarboties."